• Головна
  • Аналітика
  • Новини
  • Срочно: инфляция потребительских цен в Великобритании снизилась до 3,2% в марте против прогноза в 3,1%
Срочно: инфляция потребительских цен в Великобритании снизилась до 3,2% в марте против прогноза в 3,1% | 17 квітня 2024 06:18
17.04.2024, 06:18

Срочно: инфляция потребительских цен в Великобритании снизилась до 3,2% в марте против прогноза в 3,1%

  • Индекс потребительских цен в Великобритании вырос на 3,2% в годовом исчислении в марте против прогноза в 3,1%.
  • Инфляция в Великобритании стабилизировалась на уровне 0,6% м/м в марте.
  • Пара GBP/USD подскочила к 1,2450 на данных по инфляции в Великобритании.

Индекс потребительских цен (CPI) в Соединенном Королевстве вырос в марте на 3,2% в годовом исчислении, что ниже февральского роста на 3,4%. Об этом свидетельствуют данные, опубликованные Управлением национальной статистики (ONS) в среду. Данные превзошли ожидания рынка о росте на 3,1% за отчетный период.

Базовый индекс потребительских цен (без учета нестабильных цен на продукты питания и энергоносители) в марте вырос на 4,2% в годовом исчислении по сравнению с февральским ростом на 4,5%, превысив ожидаемые 4,1%.

Между тем, индекс потребительских цен Великобритании в марте вырос на 0,6% м/м, такими же темпами, как и в феврале.

Реакция пары GBP/USD на данные по инфляции в Великобритании

Пара GBP/USD подскочила до отметки 1,2450 в качестве немедленной реакции на данные по индексу потребительских цен в Великобритании, после чего быстро развернулась к отметке 1,2430, где сейчас колеблется. Пара торгуется с повышением на 0,05% за день.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок