Речь главы Банка Канады Маклема может стать фактором риска для CAD - TD Securities | 16 квітня 2024 10:41
16.04.2024, 10:41

Речь главы Банка Канады Маклема может стать фактором риска для CAD - TD Securities

Аналитики TD Securities отмечают, что во вторник днем глава Банка Канады Маклем пополнит список факторов риска, связанных с CAD, поскольку на сегодняшний вечер запланирована его встреча в формате "беседы у камина" с председателем Федеральной резервной системы Джеромом Пауэллом (в 20:15 мск.).

Рынки также будут следить за высказываниями Пауэлла по поводу инфляции

"Темой их беседы будут "Экономические тенденции в Северной Америке", но после выхода мартовского отчета по инфляции CPI канадские инвесторы будут задаваться вопросом, насколько этот отчет укрепит уверенность Банка в том, что недавний прогресс в области инфляции сохранится, и насколько Маклем готов склониться к этому мнению".

"Однако до июньского решения Банк получит еще один отчет по индексу потребительских цен, и, поскольку аналитики TD и рынок ожидают, что в марте общий индекс потребительских цен вырастет, в ходе беседы у камина мы можем получить более сбалансированное послание. Рынки также будут следить за комментариями Пауэлла, чтобы узнать его мнение о динамике инфляции в последнее время, после того как мартовский CPI преподнес сюрприз в виде неожиданно высокого результата, а также о любых последствиях более затяжного процесса дезинфляции в США."

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок