• Головна
  • Аналітика
  • Новини
  • США: число первичных заявок на пособие по безработице снизилось за неделю до 210 тыс. против прогноза 215 тыс.
США: число первичных заявок на пособие по безработице снизилось за неделю до 210 тыс. против прогноза 215 тыс. | 28 березня 2024 12:39
28.03.2024, 12:39

США: число первичных заявок на пособие по безработице снизилось за неделю до 210 тыс. против прогноза 215 тыс.

  • Первичные заявки на пособие по безработице в США снизились на 2 000 за неделю, завершившуюся 23 марта.
  • Индекс доллара США остается в небольшом внутридневном плюсе выше 104,50.

За неделю, завершившуюся 23 марта, число первичных заявок на пособие по безработице составило 210 000 и оказалось лучше прогноза рынка 215 000, как показали еженедельные данные, опубликованные Министерством труда США в четверг. Результат предыдущей недели составил 212 000 (после пересмотра с 210 000).

Дальнейшие подробности публикации показали, что предварительный уровень застрахованной безработицы с учетом сезонных колебаний составил 1,2%, а 4-недельное скользящее среднее значение вышло на отметке 211 000, что на 750 меньше, чем пересмотренное среднее значение предыдущей недели.

"Предварительное значение сезонно скорректированного уровня застрахованной безработицы за неделю, завершившуюся 16 марта, составило 1 819 000, что оказалось на 24 000 больше пересмотренного значения предыдущей недели", - говорится в публикации.

Реакция рынка

На утренней американской сессии индекс доллара США удерживается в скромном внутридневном плюсе, торгуясь выше 104,50.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок