Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Хто такі Форекс брокери?

По теме статьи

Брокери або дилінгові центри — це компанії, що відкривають своїм клієнтам доступ до торгівлі на фінансових ринках. Найбільш передові з них, в тому числі і TeleTrade, охоплюють весь спектр фінансових активів: валюти, сировина, акції та цінні папери, CFD-контракти.

ЯК БРОКЕРИ «ФОРЕКС» НАДАЮТЬ ДОСТУП ДО ТОРГІВЛІ?

Щоб ви могли торгувати на фінансових ринках, на вашому комп'ютері повинна бути встановлена спеціальна програма — торговий термінал, яку надає брокер, з яким ви співпрацюєте.

TeleTrade у своїй роботі використовує торговельну платформу MetaTrader. Це популярна, надійна і перевірена часом програма.

Обсяги торгових операцій на фінансових ринках обчислюють лотами. Один лот дорівнює 100 тис. базових одиниць. Базова одиниця у валютній парі — це та валюта, за яку продають або купують іншу валюту. Наприклад, у валютних парах, де присутній долар США, він, як правило, і є базовою одиницею.

Маржинальна торгівля дозволяє торгувати цілими лотами навіть клієнтам, чий початковий депозит не дуже великий.

НА ЧОМУ ЗАРОБЛЯЮТЬ БРОКЕРИ «ФОРЕКС»?

Основне джерело заробітку брокера — це спред. Спредами називають оплату за проведені торгові дії або різницю між купівлею і продажем валюти. Таким чином, брокери — посередники, інтерес яких полягає в тому, щоб їхні клієнти здійснювали якомога більшу кількість угод, тому що саме від цього залежить їхній прибуток.

ВИБІР БРОКЕРА «ФОРЕКС»

Успіх торгівлі на фінансових ринках в значній мірі залежить від вибору брокера і тих торгових умов, які він пропонує. Щоб звести ризик до мінімуму, компанія, на якій варто зупинити свій вибір, повинна бути великою, мати солідну історію роботи на ринку, позитивну репутацію і безліч клієнтів.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок