Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Форекс-стратегія «Пуріа»

По теме статьи

Стратегія Пуріа відноситься до скальпуючих стратегій Форекс і розрахована на торгівлю в часовому годинному інтервалі на терміналі MetaTrader4. Якщо правильно застосовувати стратегію Пуріа, то можна заробляти не менше 50 пунктів на день. У цій статті ми опишемо сам принцип роботи за цією стратегією.

Для початку, домовимося, які торгові інструменти Форекс нам знадобляться, на яких графіках розглядатиметься робота і, що найважливіше, коли слід зупинитися і забрати профіт. ТП в цій стратегії порівняно невеликий, проте, нехтувати можливостями даного методу апріорі не варто, оскільки краще стабільні і щоденні 50 піпсів, ніж постійний ризик з усіма витікаючими з цього наслідками.

Аналізуючи цю стратегію, як і інші стратегії ринку Форекс, слід згадати золоте правило трейдера: прибуток слід забрати, а не залишати і чекати, поки ринок сам не забере весь Ваш депозит, що, погодьтеся, звучить значно гірше.

Розглянемо основний момент: коли входити в ринок і які сигнали красномовно свідчать нам про настання моменту відкриття ордерів. Стратегія дійсно проста, як рахування - "раз-два-три":

  • На графіках знаходимо момент перетину змінних середніх - це раз.
  • На осцилляторі знаходимо момент, коли бар перетинає "0"-у позначку - це два.
  • Відкриваємо ордер на "селл" або на "бай", заздалегідь встановивши Тейк-профіт і Стоп-лосс - це три.

Ось так просто виглядає в кількох словах стратегія Пуріа. Тим не менш, нам слід зупинитися на деталях.

Давайте встановимо на графік 3 змінні середні (мувінги), що визначаються наступними параметрами:

  • Moving Average 1: Період MA - 85, Метод MA - лінійно-зважена (Linear Weighted), застосовуємо до Low (мінімум), колір змінної - вибираємо червоний.
  • Moving Average 2: Період MA - 75, Метод MA - лінійно-зважена (Linear Weighted), застосовуємо до Low (мінімум), колір змінної - вибираємо червоний.
  • Moving Average 3: Період MA - 5, Метод MA - експоненціальна (Exponential), застосовуємо до Close (закриття), колір змінної - жовтий.

Крім цього, встановлюємо осцилятор MACD за параметрами: MACD SMA 1, Швидкий EMA 15, Повільний EMA 26.

Всі цікаві для Вас і корисні в даному випадку індикатори (мувінги і макдак) Ви зможете відшукати в будь-якому торговому терміналі МетаТрейдер4. Принципове значення в цій стратегії має і величина спреда (оптимально, різниця між "бай" і "селл" повинна скласти 2-3 пункти). І навпаки, немає сенсу торгувати зі спредом в 20 пунктів і Тейк-профітом в 15 пп.

Сигнали індикаторів на вхід в ринок за стратегією Форекс "Пуріа"

Ордер на Buy повинен бути відкритий в тому випадку, якщо жовта змінна середня (швидка) перетне дві червоних змінні за напрямком знизу вгору, крім того, сигнал повинен бути підтверджений осциллятором MACD. При цьому один бар повинен закритися вище нульового рівня.

Ордер на Sell повинен бути відкритий в тому випадку, якщо жовта змінна середня (швидка) перетинає дві червоних змінні за напрямком зверху вниз, крім того, сигнал повинен бути підтверджений осциллятором MACD. При цьому один бар повинен закритися нижче нульового рівня.

Не слід забувати також проставляти Тейк-профіт і Стоп-лосс. Стоп виставляємо 15 пунктів, із застереженням, що закриття за Cтоп-лосс в стратегії Пуріа - явище досить рідкісне, але ринок - є ринок і про це не можна забувати.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок