Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Стратегія Форексу на основі індикаторів - Fisher

По теме статьи

Індикаторна стратегія Форекс "Fisher" (Рибалка) продемонструвала чудові результати в торгівлі на EUR/USD, хоча вона також успішно застосовується на будь-який іншій валютній парі. Таймфрейм може бути будь-який, але краще віддавати перевагу торгівлі на інтервалі від М5 і вище. Торгівля здійснюється за допомогою 2-х індикаторів - Fisher1 і varmov. Можна розглянути варіант установки на графік валютної пари шаблон.

Налаштування індикаторів:

  • Fisher1 (обраний період 55) - відображує сигнали напрямку довгострокового тренда;
  • Fisher1 (обраний період 10) - відображує сигнали напрямку короткострокового тренда;
  • varmov - налаштування залишаються за замовчуванням.

Для наочності, радимо змінити кольори в індикаторі Fisher1. Оскільки в шаблоні контраст і кольори дуже непогано оптимізовані, змінювати кольори треба тільки в тому випадку, якщо Ви збираєтеся проставляти індикатори вручну. Рекомендована колірна гама (вкладка Кольори індикатора Fisher1): 0. White, 1 . Blue, 2. Magenta. На varmov рекомендується проставити: 0. Black, 1. Blue, 2. Magenta.

Якщо звуки, які час від часу видаються індикаторами, заважають, їх можна повністю відключити в самому МетаТрейдері. Оскільки ринок безперервно змінюється, поекспериментуйте з параметрами Fisher1 10 і 55.

Купувати в індикаторній стратегії Форекс "Fisher" (Рибалка) слід тоді, коли всі 3 індикатори мають однаковий колір - синій. Точкою входу стає нова свічка.

Stop Loss встановлюєте на рівні локального мінімуму в межах кордонів кількох найближчих свічок. Іншими словами, якщо локальний мінімум був відзначений 4 свічки назад, то Stop Loss визначайте за його Low. Take Profit не ставиться. Операцію слід закривати після зміни кольору індикатора Fisher1 (55), що сигналізує про розворот довгострокового тренда. Як варіант - можна використовувати і Fisher1 (10), але він, як Ви розумієте, характеризує більш короткостроковий тренд і періодично може змінювати колір на короткострокових відкатах.

Умови для угоди на продаж дзеркально симетричні.

Для прикладу розглянемо пару EUR/USD, M5.

06.05.2011 18.25 - всі три індикатори мають однаковий колір, зафіксований сигнал до купівлі (1,4506). При відкритті наступної свічки продаємо (Sell). Відстежуємо позицію або ж проставляємо трейлинг стоп (15-25 пунктів або більше). У 22.05 фіксуємо зміну кольору на індикаторі Fisher1 (10). Виходимо з позиції - закриваючись по 1,4342. Зафіксований прибуток - 164 пункти.

Тут слід звернути увагу, що в даному прикладі краще вийти при зміні кольору будь-якого з Fisher1 (або 10, або 55) індикаторів, оскільки це п'ятниця. Якщо продовжити аналізувати графік, то ми помітимо, що в понеділок ринок відкрився з великим гепом проти нас (G).

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок