Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Денна стратегія Форекс

По теме статьи

Внутрішньоденна торгівля сьогодні, мабуть, один з найпопулярніших і найсучасніших варіантів торгівлі на валютному ринку Форекс. Стрімкий розвиток техніки і доступність інформації в режимі реального часу відкрили доступ до цього виду дилінгу великій кількості трейдерів. Сьогодні багато хто вибирає саме цей вид дилінгових операцій, оскільки протягом відносно невеликих часових інтервалів з'явилася можливість отримувати значний прибуток.

З денною торгівлею на Форекс немає необхідністі залишати відкриті позиції на ніч, тим самим ризикуючи. Весь цикл іноді займає всього кілька хвилин, а при розумній торгівлі прибуток може бути порівняний з інвестуванням грошей "традиційними" способами на кілька місяців.

Інакше кажучи, для спеціаліста, який щодня працює на ринку Форекс, є сенс зробити спробу перейти до внутрішньоденної торгівлі, підвищивши тим самим прибутковість активів і помітно знизивши ризики. Познайомившись з основними принципами внутрішньоденної стратегії Форекс, Ви будете приємно здивовані станом свого рахунку вже через кілька місяців.

Для занять надкоростроковим дилінгом у Вас повинна бути досить потужна комп'ютерна система, оскільки Ви будете отримувати оперативну інформацію від одного з провідних агентств, які можуть поставляти котирування і новини в режимі онлайн 24 години на добу. Обраний провайдер повинен гарантувати Вам стабільне безперебійне високошвидкісне з'єднання.

Важливо: у режимі короткостроковії торгівлі збій в інформаційній системі буде еквівалентом розорення.

Ваші інвестиції повинні зберігатися в надійному західному банку, спред (різниця між купівлею і продажем), який надається брокерською компанією, повинен тяжіти до мінімуму, як і комісійні.

Важливо: графіки, які оновлюються раз на рік, раз на місяць, раз на годину і навіть раз на одну хвилину абсолютно ідентичні. Інструменти і методологія аналізу абсолютно однакові. Індикатори реагують тими ж сигналами. Таким чином, короткострокова денна торгівля дає можливість заробити на ринку за 15-30 хвилин (середня тривалість вдало відкритої угоди). Таким чином, за рік професіонали здійснюють до 4000-5000 угод за схемою денної торгівлі.

З другого боку професійний трейдер, при уважному спостереженні за ціною протягом декількох годин здатний передбачити, як поведе себе курс на найближчому, найкоротшому часовому проміжку. У цей момент прийняття рішення про покупку на підвищення або продажу на пониження кількох контрактів принесуть трейдеру прибуток з високим ступенем імовірності.

Спостерігаючи поведінку живих цін, наприклад, за формою свічок, поведінку цінового графіка і пари трендових індикаторів та осциляторів з часом Ви зможете передбачати майбутню поведінку ціни на хвилину раніше за її підтвердження.

На що слід звернути увагу, починаючи одноденну торгівлю

Ринки функціонують цілодобово і безперервно, але є кілька годин, протягом яких вони завмирають. Така ситуація має місце у зв'язку з перервами в роботі ключових світових валютнообмінних центрів. Починаються торгові сесії на біржах Веллінгтона в Австралії, далі естафету приймає Далекий Схід, за ними Гонконг, Сінгапур, Токіо. В цілому, це ринки, які досить спокійні по відношенню до європейських та американських валют.

Більш драматично і гостро розвивається ситуація навколо ринків азіатських валют і, в першу чергу, японської Єни. Трейдер тут має бути особливо уважним, сконцентрованим і готовим до несподіванок.

Найспокійнішими періодами, на думку професійних трейдерів, вважаються часові інтервали з 23 до 02 г. і з 04 до 07 г. за московським часом. У дні із зниженою активністю ринку ці періоди, відповідно, подовжуються.

Європейський ринок заспокоюється до 18-19 години, а з 16 години на ділінгової арені з'являється найбільш непередбачуваний у поведінці ринок - Американський.

Якщо цілодобовий режим торгівлі Вам не під силу, то варто орієнтуватися на відкриття бірж Європи, коли активність значно зростає в курсовому русі і доходить часом до кількох сотень піпсів.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок