Статті
Цей розділ створений спеціально для тих, хто хоче зрозуміти, що являють собою фінансові ринки і як на них можна заробити.
У ньому зібрані статті, що відповідають на найбільш поширені питання про ринок Forex і CFD.

Брокери Форекс

По теме статьи

Сьогодні брокери Форекс зайняли своє стійке положення на фінансових ринках, і є велика кількість компаній, які надають даний вид послуг. Всіх брокерів можна розділити на дві основні категорії:

  • Дилінгові центри;
  • Інвестиційні банки.

Тепер давайте розберемося в головних чинниках, які є основоположними при виборі того чи іншого брокера:

  1. Розмір стартового капіталу.

    Це, мабуть, є головним фактором при виборі брокера Форекс. Але навіть з невеликою сумою можна знайти місце на валютному ринку. Брокери Форекс як російські, так і зарубіжні, які орієнтовані на російськомовного користувача вимагають депозит від $2 000. Також існують компанії, які починають працювати з $10 000. Є пропозиції почати торгівлю з $1 000 і навіть менше (міні-форекс), коли Ваша позиція не виводиться на ринок прямо, а тільки за допомогою підсумовування позицій кількох учасників.

  2. Репутація брокера Форекс.

    Перш ніж віддавати свій капітал брокеру слід зібрати про нього якомога більше інформації. Зверніть увагу на час існування компанії на ринку послуг. Як правило, краще надати перевагу "віковим" брокерам, тому що вони стабільніші та надійніші за початківців. Хоча іноді саме нові компанії пропонують найбільш комфортні умови роботи. Звичайно, можна випадково натрапити на антирекламу, але якщо ім'я Вашого потенційного брокера часто фігурує в різних чорних списках, слід уважніше вивчити ці факти. Вибирайте тих брокерів, про які вдасться зібрати найбільшу кількість позитивних відгуків.

  3. Комісійні.

    Як правило, брокери Форекс заробляють лише на так званих "спредах", тобто на різниці між вартістю купівлі та продажу валюти. Велика кількість брокерів на Форексі заробляють лише за допомогою спреду. Тому, якщо Ви натрапите на банк або ДЦ, в якого є будь-яка додаткова комісія, сміливо шукайте інший варіант.

  4. Будь-які обмеження на торгівлю.

    У даному пункті слід відзначити той факт, що більшість брокерських компаній практикують деякі додаткові обмеження на ведення торгівлі. Найпоширенішим є положення про обов'язкову кількість угод за певний проміжок часу, наприклад, за місяць. Слід поставитися уважно до укладення договору, визначте, які обмеження для Вас є свідомо невигідними.

  5. Зручність програмного забезпечення.

    Звичайно ж, до всього рано чи пізно звикаєш. Це ж стосується і ПЗ, яке використовують брокери Форекс. Але все ж перед укладенням договору рекомендуємо встановити демо-версію торгового терміналу та програм, що надаються. Доброзичливий, зрозумілий інтерфейс сприятиме приємній роботі з перших днів, хоча, звичайно, даний пункт можна вважати другорядним під час вибору брокера.

Технічна підтримка: +0800501633
Рус Укр

© 2000-2024. Всі права захищені.

Сайт знаходиться під управлінням Teletrade D.J. Limited 20599 IBC 2012 (First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines).

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і дається виключно з метою ознайомлення.

Участь TeleTrade в саморегулюючих організаціях: ГК TeleTrade приділяє особливу увагу розвитку регулювання фінансових ринків.

Ми зацікавлені в якісній законодавчій базі, що забезпечує максимально комфортні умови для всіх учасників ринку Форекс, які працюють в нашій країні.

Інформація, представлена на сайті, не є підставою для прийняття інвестиційних рішень і надається виключно для ознайомлення.

Попередження про ризики: Торгівля на фінансових ринках (зокрема торгівля з використанням маржинальних інструментів) відкриває широкі можливості і дозволяє інвесторам, готовим піти на ризик, отримувати високий прибуток, але при цьому несе в собі потенційно високий рівень ризику отримання збитків. Тому перед початком торгівлі слід всебічно розглянути питання про прийнятність проведення подібних операцій з точки зору наявних фінансових ресурсів і рівня знань.

Політика конфіденційності
Використання інформації: при повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання на TeleTrade як джерело інформації обов'язкове. Використання матеріалів в інтернеті має супроводжуватися гіперпосиланням на сайт teletrade.com.ua. Автоматичний імпорт матеріалів і інформації з сайту заборонено.

З питань використання матеріалів сайту звертайтеся в PR-відділ.

Обратная связь
Online чат
Заказать звонок
Вверх
Корисні новини
у соціальних мережах та месенджерах. Оберіть свій спосіб
підключитися!
Введите запрос
Зворотний дзвінок